Inovácie v službách v krajinách EÚ - Kubičková, Viera, 1970-
Transformácia rozdielov intenzity inovácií v službách a vo výrobe. Nástroje podnecujúce rozvoj inovačných procesov v službách v európskych krajinách. Obchodno-podnikateľské služby v procese tvorby a transferu nových technológií. Konkurencieschopnosť v znalostnej ekonomike.