Ekonomické hodnotenie preferencie investičných projektov - úskalia a nástrahy vo výučbe a hospodárskej praxi - Šinský, Michal
Úskalia a problémy vysvetľovania a pochopenia ekonomického hodnotenia preferencie investičných projektov v pedagogickom procese. Dôraz na správnu interpretáciu výstupov vybraných metód a vysvetlenie konfliktných odporúčaní dvojice metód. Možné úskalia aplikácie vybraných metód ekonomického hodnotenia preferencie investičných projektov v hospodárskej praxi s dôrazom na analýzu aplikácie vybraných metód podnikateľskými subjektmi.