KAIZEN - inovatívny prístup riadenia podniku - Hrašková, Dagmar
KAIZEN sú dlhodobé, trvalé, plynulé zmeny k lepšiemu. Cieľ zavedenia systému kaizen, využívané nástroje, techniky a procesy v rámci systému kaizen. Kaizen verzus inovácie. Tradičný systém riadenia a kaizen. Stratégia kaizen. Kaizen Blitz - bleskový kaizen. Kaizen a systém zlepšovacích návrhov.