Vplyv vybraných ukazovateľov na konkurencieschopnosť priemyselného odvetvia - Andrejčíková, Mária
Základné fakty o konkurencieschopnosti. Súvislosti medzi vývojom priemyselného odvetvia a dvoma základnými ukazovateľmi konkurencieschopnosti SR, a to HDP a platobná bilancia.