Možnosti riešenia konfliktov - Kopčíková, Mária
Konštruktívne možnosti riešenia konfliktov. Neriešené konflikty. Pri riešení problémov možno použiť rôzne spôsoby - vyjednávanie, mediácia, facilitácia. Správanie sa v konfliktných situáciách.