Návrh hodnotenia a odmeňovania zamestnancov v podniku služieb - Hitka, Miloš
Hodnotenie zamestnancov ako dôležitá činnosť, ktorá slúži na zdokonalenie chodu podniku a patrí k základným úlohám personálneho manažmentu. Pozitívne vplýva nielen na pracovný a osobný rozvoj samotného zamestnanca. Analýza súčasného systému hodnotenie a odmeňovania zamestnancov v podniku služieb na Strednom Slovensku a návrh nového systému hodnotenia a odmeňovania, ktorý by napomohol zvýšiť motiváciu a stimuláciu zamestnancov a celkovo pomohol k zvýšeniu ich pracovných výkonov a kvalite práce.