Ekonomické vzťahy a súvislosti vývoja MSP na Slovensku - rok po vstupe Slovenska do eurozóny 2010 - Strážovská, Helena
Malé a stredné podniky ako piliere rozvoja národných ekonomík. Slovensko a úlohy pre vykonávanie politiky k MSP zhodnej s ostatnými krajinami eurozóny. Výsledky výskumu a prístup Slovenska k plneniu úloh Európskej charty pre malé a stredné podnikanie.