Nové logistické služby zákazníkom v distribučnom reťazci - Zaujecová, Dáša
Logistika ako veda. Súčasné postavenie logistiky. Kvalita obchodných vzťahov. Úroveň logistiky. Koncepcie logistických služieb pre globalizované prostredie. Špecifiká logistického trhu. Komplexné logistické služby. Spokojnosť zákazníka.