Kontroling krátkodobého majetku v podnikoch cestovného ruchu - Bogyová, Elena
Podstata podnikového kontrolingu. Proces začlenenia kontrolingu v systéme riadenia. Kontroling krátkodobého majetku v podniku cestovného ruchu. Úlohy kontrolingu v podniku cestovného ruchu. Kontroling zásob, pohľadávok, finančného majetku.