Hodnotový reťazec v transnacionálnej spoločnosti - Čorejová, Tatiana
Charakteristika hodnotového reťazca. Hodnototvorné činnosti ako základ konkurenčnej výhody. Identifikácia hodnotového reťazca spoločnosti Kia Motors Slovakia, s.r.o. Realizácia výskumu, vývoja a marketingu v materskej spoločnosti.