Location factors of the creative and knowledge - intensive industries in European metropolitan regions - Stryjakiewicz, Tadeusz
Vznik a rýchly rozvoj tvorivých a vedomostne intenzívnych odvetví je jednou z vlastností štrukturálnej zmeny v globálnej a európskej ekonomike a spoločnostiach, ako aj napredujúcej metropolizácii. Projekt ACRE v rámci 6. rámcového programu EÚ. Článok sa zaoberá procesom vývoja tvorivo-vedomostného sektoru v 13 európskych metropolitných regiónoch, ktoré sa zúčastňujú na projekte ACRE.