Daňové zaťaženie práce - Čorejová, Tatiana
Daňová reforma a zmena systému zdaňovania príjmov fyzických osôb. Zmeny vymeriavacích základov a zmeny v sadzbách poistného. Meranie a indikátory daňového zaťaženia práce. Daňový klin. Efektívne sadzby dane z príjmov.