Vybrané aspekty transformácie maloobchodu v meste Nitra v rokoch 1992-2008 - Trembošová, Miroslava
Článok na základe časovej, priestorovej a funkčnej analýzy vybraných ukazovateľov maloobchodnej siete identifikuje v meste Nitra vývojové etapy a zákonitosti jej priestorovej a funkčnej diferenciácie v rokoch 1992-2008.