Analysis and estimation of the Euro-changeover effect on the price development in Slovakia - Haluška, Ján
Metodologický prístup použitý pri analýze vývoja cien na Slovensku pred prechodom na euro. Komparatívna analýza vývoja spotrebiteľských cien v roku 2008. Metodologický prístup použitý pri analýze vývoja cien po zavedení eura. Analýza vývoja spotrebiteľských cien v januári 2009, februári - apríli 2009.