Tendencie využívania jednotlivých foriem elektronického podnikania vo firmách pôsobiacich na slovenskom trhu - Fabuš, Juraj
Charakteristika oblastí elektronického podnikania. Najvyužívanejšie formy elektronického podnikania. Elektronické dopytovanie - rozosielanie dotazníka pomocou e-mailov, či na webových stránkach. Výsledky prieskumu - elektronického dopytovania - zrealizovaného v roku 2007 a v roku 2009. Porovnanie výsledkov.