Pomerové ukazovatele finančnej analýzy podniku - Gazdíková, Jana
Finančná analýza - ohodnotenie minulosti, súčasnosti a predpokladanej budúcnosti finančného hospodárenia podniku. Finančné ukazovatele. Analýza pomerových ukazovateľov. Ukazovatele rentability a ich charakteristika. Ukazovatele aktivity. Ukazovatele zadlženosti. Ukazovatele trhovej hodnoty podniku. Ukazovatele likvidity. Výrobné ukazovatele. Ukazovatele na báze finančných fondov a cash flow.