Rôzne prístupy určovania vyspelosti organizácie - Hrnčiar, Miroslav
Kontrola a audit ako základné nástroje diagnostiky a zlepšovania v organizácii. Samohodnotenie organizácie. Určovanie vyspelosti organizácie prostredníctvom ISO 10014. Určovanie vyspelosti organizácie prostredníctvom ISO 9004. Určovanie vyspelosti organizácie prostredníctvom ISO/IEC 15504.