Kreovanie slovenskej cirkevnej provincie v širšom kontexte - Jakubčová, Renáta
Cirkev na Slovensku - história. Vznik Slovenskej cirkevnej provincie. Situácia v platných konfesijných predpisoch v SR. Dokumenty zakladajúce Slovenskú cirkevnú provinciu. Historický a politologický exkurz.