What motivates employees: factors affecting employee satisfaction - Halagová, Lýdia
Význam motivácie a spokojnosti zamestnancov. Motivačné nástroje a ich aplikácia. Spokojnosť z práce a výkon v práci. Výsledky prehľadov o spokojnosti a navrhované modely. Trendy v spokojnosti zamestnancov.