Vnútorná kontrola - Čarnogurská, Katarína
Kontrola a kontroling - prvky vnútorného kontrolného systému podniku. Vnútorná kontrola - jej podstata a znaky. Zameranie kontroly: kontrola ľudí, kontrola financií, kontrola činností, kontrola informácií, kontrola celkového výkonu organizácie.