Budovanie konkurenčnej výhody podniku prostredníctvom investícií do zamestnancov - Mišiaková, Kvetoslava
Rozvoj ľudských zdrojov a jeho dlhodobý dopad na úspech firmy. Investície do ľudských zdrojov. Ľudia ako dlhodobé aktíva podniku. Dôležitosť správnej motivácie zamestnancov. Rozvoj ľudských zdrojov ako konkurenčá výhoda. Investície do ľudských zdrojov ako premyslená investícia do budúcnosti firmy.