Spoločensky zodpovedné podnikanie v podnikoch služieb - Žiačková, Vladimíra
Niekoľko definícií spoločensky zodpovedného podnikania - CSR. Štruktúra 3P: people-planet-profit (ľudia, planéta, zisk). Strategický CSR model. Úloha stakeholderov v zodpovednom podnikaní. Princípy CSR v ekonomickej oblasti, environmentálnej oblasti a sociálnej oblasti.