Druhy manažérskych správ ako súčasť časovej dimenzie manažérskeho reportingu - Budinský, Michal
Manažérsky reporting ako najdôležitejší nástroj koordinácie a komunikácie controllingu - predstavuje proces sprostredkovania informácií, ktoré podporujú činnosť manažmentu podniku v procese plánovania a kontroly. Autor sa venuje časovému aspektu reportingu, konkrétne trom druhom správ, ktoré sa líšia pravidelnosťou predkladania a rozdielnosťou podnetov, ktoré vyvolávajú ich zostavenie. Pritom platí, že druh správy a termín jej predkladania závisia od účelu jej vypracovania a prevládajúceho spôsobu využitia informácií v nej.