Management a pracovní stres - Staňková, Dana Maria
Zdravie ohrozujúce a neohrozujúce záťažové situácie. Pracovný stres, jeho príznaky a dôsledky. Osveta a oblasť preventívnych opatrení proti pracovnému stresu. Budovanie správnych návykov a emocionálna inteligencia. Manažéri a zamestnanci. Komunikácia a motivačné nástroje manažérov.