Podnikový knowledge management: konkurenčná výhoda - Burger, Ivan
Koncepcie a prístupy v oblasti manažmentu poznatkov a vývoja vzdelávacej spoločnosti. Špecifické kategórie tvoriace význam pojmu "poznatky". Jednotlivé typy poznatkov. Hierarchické prepojenie rôznych úrovní poznatkov. Poznatková vyspelosť ľudí a konkurencieschopnosť .