Kvalita a jej vnímanie - Burieta, Ján
Definícia kvality. Kvalita ako vnímanie produktu alebo služby zákazníkom. Rozdelenie zákazníkov z hľadiska náročnosti na produkt. Cena ako základná charakteristika pri porovnávaní kvality. Výrobcovia, kvalitné technológie, zisk. Udržiavanie a naháňanie zákazníkov ("from hunting to farming").