Zrušenie spoločnosti s likvidáciou - Fabian, Peter
Zrušenie spoločnosti s likvidáciou je možné charakterizovať ako proces, v rámci ktorého dochádza k úplnému vysporiadaniu záväzkov z majetku podniku, pričom výsledok tohto procesu tvorí vo väčšine prípadov kladný likvidačný zostatok, ktorý sa v závere procesu likvidácie rozdelí medzi vlastníkov spoločnosti. Zákon o účtovníctve a zrušenie spoločnosti.