Entrepreneurship under conditions of knowledge based economy - Fendeková, Eleonora, 1952-
Pojem znalostná ekonomika. Čo sú to vedomosti, ako ich definovať, čo znamenajú pre spoločnosť, pre systém vzdelávania, pre trh a určite pre konkurencieschopnosť firiem, ako ovplyvňujú riadenie, ako ich možno merať. Niektoré kritériá merania.