Dopady rozvoje obnovitelných zdrojů energie - Fendeková, Eleonora, 1952-
Príspevok informuje o v súčasnosti často rozoberanej téme využitia slnečnej energie v Česku. Investície do solárnych elektrární sa stali neuveriteľne výhodným biznisom, ktorý láka aj veľké množstvo zahraničných investorov. Aktuálny vývoj solárnych elektrární v Česku. Dopady na legislatívu.