Keď manažéri nechcú chodiť na školenia: mentoring! - Haasen, Nele
Rozvíjanie schopností a vedomostí vrcholového manažmentu. Úloha mentora a zverenca. Metódy vzdelávania a rastu pomáhajú podniku k inovatívnosti a konkurencieschopnosti. Obohacovanie poznatkov a spätná väzba.