Trendy informačnej bezpečnosti v kontexte Slovenska - Adamec, Pavol
Výzvy pre informačnú bezpečnosť. Hlavné kľúčové trendy. Zmena investičných priorít. Motivácie pre projekty informačnej bezpečnosti. Pohľad na hodnotu rizík a opatrení. Zmeny v biznis modeloch.