Inteligentný nástroj na ochranu vášho podnikania - Sciranka, Miroslav
Security information and event management (SIEM) ako integrovaný balík produktov na zber a inteligentnú interpretáciu udalostí v IT infraštruktúre. Pomáha pri odhaľovaní incidentov, ktoré môžu ohroziť podnikanie organizácií.