Vplyv globálnej krízy na rozvoj malých podnikov vo vybranej oblasti služieb - Gajdová, Denisa, 1977-
Výsledky prieskumu, ktorý mapoval záujem o jednotlivé služby skrášľovania tela v období globálnej krízy na Slovensku.