Účtovníctvo a vykazovanie poisťovní podľa IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
Prezentácia monografie Účtovníctvo a vykazovanie poisťovní podľa IFRS, ktorá predstavuje významný výstup z vedeckého projektu VEGA 1/4587/07. Monografia je učebnou pomôckou pre výučbu predmetu Účtovníctvo poisťovní na druhom stupni inžinierskeho štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave.