Niektoré aspekty efektívnosti verejnej správy v kontexte hospodárskej krízy - Neubauerová, Erika, 1968-
Finančný systém územnej samosprávy. Zdroj príjmov územnej samosprávy - podielové dane. Príjmy z vlastného podnikania. Dotácie ako cudzie nenávratné príjmy samospráv. Prejavy krízy a samospráva. Vplyv nezamestnanosti na finančné hospodárenie samosprávy.