Marketingové průzkum v přímem přenosu manažéři se ptali online svých retailových klientů - Hladíková, Veronika
Konferencia retailového bankovníctva. Prednáškový blok Voice of Customer. Rôzne banky a finančné inštitúcie, rovnaké témy. Bankár a klient. Budúcnosť a bankový trh v ČR. Dôvera bankových poradcov. Význam dobrého mena banky.