Vnímanie prieskumu trhu z hľadiska podnikov v Slovenskej republike - Hrušovská, Dana, 1964-
Názory manažérov a podnikateľov, ako vnímajú prieskum trhu v súvislosti s hospodárskou krízou, či sa zmenil náhľad na prieskum trhu v priebehu rokov v podnikoch, ako podniky vnímajú prieskum trhu z ich pohľadu. Porovnanie ako vnímajú závislosť využívania prieskumu trhu podniky na vybraných faktoroch a aké boli výsledky testovania závislostí jednotlivých faktorov pri štatistickom zisťovaní. Popis ako vnímajú využitie poznatkov z prieskumov trhu, či je využitie dostatočné alebo nedostatočné, ich vzťah k prieskumom pozitívny prípadne negatívny. Ako aj ďalšie postrehy a názory na danú problematiku.