Využití rozsudku ESD v každodenní praxi - Šťovíčková, Jana
Šiesta smernica a ďalšie pramene práva Európskych spoločenstiev. Interpretácia jednotlivých ustanovení zákona o DPH v podmienkach Českej republiky. Výklad DPH vo finančných službách a outsourcingu. Uplatnenie nároku na odpočet DPH. Nástroje plánovania významných transakcií.