Investice s okamžitou návratností testování bezpečnosti systému a simulace útoků - Houser, Robert
Dáta ako základný pracovný nástroj bánk a finančných inštitúcií. Vysoký stupeň zabezpečenia ochrany údajov. Nastavenie informačných systémov pomocou takzvaných penetračných testov. Kontrola rizík a technické nastavenia. Bezpečnostné riešenia s podporou noriem ISO 2700 (IT bezpečnosť) a PCI-DSS (platobné karty). Infraštruktúra z pohľadu užívateľov. Ciele testov.