Transformácia organizácií a podnikov na elektronické podnikanie - Szivósová, Mária, 1958-
Základné atribúty transformácie organizácií a podnikov na elektronické podnikanie. Kritické faktory úspešnej aplikácie e-technológií v organizácii. Základné princípy, ktoré je možné prijať ako východiská pre podporu rozvoja elektronického podnikania v SR. Strategické ciele elektronického podnikania.