Umelá inteligencia vo firemných procesoch - Pittner, Ján
Zavedením prvkov umelej inteligencie do informačného systému podniku je možné čiastočne alebo aj úplne automatizovať niektoré procesy, čo môže priniesť zisk. Charakteristika umelej inteligencie. Multiagentový systém. Pojem logistika. Nasadenie umelej inteligencie v logistike. Jeden z modelov, ktoré boli vytvorené, aby simulovali zavedenie a popisovali funkcionalitu umelej inteligencie v podnikovej sfére.