Vízia a tvorba vízie ako predpoklad úspešného lídra - Hudáková, Ivana, 1976-
Strategická vízia podniku v čase hospodárskej krízy. Podstata vizionárstva a dôležitosť vízie pre podnik. Budovanie vízie. Prieskum v slovenských podnikoch - vznik a tvorcovia vízie, realizácia vízie. Výsledky prieskumu.