Proděj úvěrových pohledávek z retailového portfolia bank - Klumpár, Jiří
Trh s bankovými pohľadávkami v ČR. Aspekty vymáhacieho procesu. Správa pohľadávok a retailové bankové portfólio. Stratégia vymáhania pohľadávok. Priebežný predaj pohľadávok ako nástroj neskoršieho vymáhania. Efektivita vymáhacieho procesu.