Digitálna integrácia a riziká digitálnej exklúzie - Ondrejková, Anna
Charakteristika sociálnej a digitálnej integrácie. Digitálna integrácia - riešenie aktuálnych otázok v EÚ a v SR. Národná stratégia Slovenskej republiky pre digitálnu integráciu. Prioritné oblasti z hľadiska digitálnej integrácie. Prístupnosť a použiteľnosť IKT pre znevýhodnené skupiny obyvateľstva. Elektronický bezbariérový prístup (eAccessibility).