Integrácia samospráv v kontexte Koncepcie informatizácie územnej samosprávy - Bandurič, Igor, 1980-
Súčasný stav digitálnej integrácie samospráv. Hodnotenie existujúcich prepojení na úrovni samospráv. Návrh architektúry integračnej platformy obcí a miest (IPOM). Technologická platforma pre realizáciu IPOM. Rozhrania IPOM.