Vybrané aspekty paralelilázie indukcie poznatkov - Krauspe, Kamil
Analýza a hodnotenie aspektov výpočtovej technológie v rámci fázy samotného dolovania z údajov a etapy procesu objavovania, kedy dochádza k tvorbe potenciálne použiteľných modelov znalostí. Model znalostí ako primárny výstup procesu objavovania znalostí v databázach. Príspevok vysvetľuje problematiku na klasifikačných rozhodovacích stromoch ako forme modelu a algoritme ich získavania.