More than just National Cultural Distance: Testing New Distance Scales on FDI in Slovakia - Dow, Douglas
Pojem vzdialenosti v medzinárodnom obchode. Prehľad literatúry a hypotézy. Metodológia výskumu. Výsledky. Diskusia a závery. Úloha priamych zahraničných investícií a problém vzdialenosti na Slovensku.