Realitný trh a jeho predpokladaný vývoj - Jakubec, Miroslav
Analýza súčasného stavu realitného trhu na Slovensku a jeho vývoj do budúcnosti. Základné súvislosti vývoja cien nehnuteľností. Vývoj cien domov a bytov na Slovensku v posledných rokoch. Predpoklady oživenia realitného trhu. Stagnujúci realitný development, klesajúci realitný trh, odumierajúci stavebný sektor a utlmený dopyt môže rozhýbať iba zmena na globálnej úrovni.