Bonety sú všade, ale ich prevádzkovatelia zostávajú skrytí
Všeobecné trendy počítačovej bezpečnosti. Kybernetická kriminalita a internetové útoky. Pohľad na výdavky na bezpečnosť. Rozdiely v jednotlivých regiónoch. Medzinárodná spolupráca.