Cloud computing-vzdialená budúcnosť alebo bezprostredná realita? - Janovič, Roman
Základné charakteristiky Cloud computing. Modely poskytovania Cloud computingu služieb. Typy služieb. Softvér ako služba. Platforma ako služba. Infraštruktúra ako služba. Integrovaný manažment. Úloha sietí pri poskytovaní Cloud computing služieb.